Voorwaarts bijeenkomst Het Vlie

Afgelopen april hebben de twaalf partnerorganisaties van gezondheidscentrum Het Vlie een gezamenlijke middag georganiseerd. Achter de schermen is hard gewerkt in werkgroepen om Het Vlie vorm te geven. Het was voor het eerst weer mogelijk om na een coronaperiode elkaar in levenden lijve te ontmoeten en te spreken. De bijeenkomst was daarom de moeite waard, want samen werken en samen bouwen, vroeg ook door op afstand met elkaar te werken, inspanning van iedereen!

Opfrisser

Op het programma van die middag stonden twee agendapunten; hoe organiseert en financiert elke partnerorganisatie zijn of haar deelname in het gezondheidscentrum en wat heb je daarvoor van de andere partners nodig? Wat hebben de verschillende werkgroepen bereikt en ook voor hen de vraag hoe anderen daarbij kunnen helpen. Kortom, samenwerken en elkaar versterken, stond deze middag centraal.

Ambitie

Het Vlie is ontstaan vanuit de ambitie om de zorg en behandeling voor de inwoners van Noordelijk Flevoland zodanig te organiseren, dat deze aansluit bij de wensen van de bewoner, zoveel als mogelijk kan plaatsvinden in zijn of haar omgeving en dat de juiste professional wordt ingezet om dit zo effectief en efficiƫnt mogelijk te doen. Een ambitie waar de partnerorganisaties nog steeds erg enthousiast over zijn.

Met nieuwe inzichten en updates gaat Het Vlie voorwaarts! Alles wordt concreter en de verwachting is dat Het Vlie ook zeer aantrekkelijk is voor toekomstige en bestaande professionals om er te komen werken. Goed werkgeverschap in een centraal gezondheidscentrum voor de hele regio!

 

 

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen